English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nattligt besök

| 2016-08-17, 20:52

Inatt vid ett vände Simon sig om och knockade mig med armbågen. Jag muttrade lite och tänkte att jag säkert skulle ha svårt att somna om. La mig. Tyckte jag hörde något prassla ute. Tänkte att det var en katt.

Sen prasslade det lite väl mycket och jag gick upp och ut på balkongen. Då var det en tjomme i trädgården. Frågade vad tusan han gjorde där, och han mumlade att han försökte hitta grinden och gick mot den – han kom från grannens tomt bör tilläggas. Han kom till grinden och vid det här laget hade John kommit ut oxå.

Grinden är låst och vi har staket och mycket växtlighet så han muttrade och gick tillbaka samma väg. Tror jag sa något mer men minns inte riktigt. Rätt overkligt. Han tog sig ut ur grannens trädgård med viss möda – lyckades tex inte öppna hans grind (enkel att öppna) så jag misstänker att han mest gått vilse…

Idag chattade den andre grannen om det hela. Han har övervakningskamera och hade även hört någon prata (mig då kom vi fram till). Känns ändå lite bra med folk som har koll 🙂

I vintras hade vi ju vid något tillfälle spår till vår bod på baksidan, så det är lite folk i rörelse nu och då.Kommentera