Slumpad post: Vedervärdig lämning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spela piano

| 2016-08-20, 23:11

2016-08-20 12.18.40När jag var liten drömde jag om att få spela piano men vi hade varken plats eller råd så det blev tvärflöjt (vilket är superkul att kunna men ändå). Så köpte vi digitalpianot och jag tänkte att jag skulle lära mig spela, men det kom annat emellan.

Nu när pianot bytt plats spelar vi mer. Jag har köpt pianoböcker som jag börjat gå igenom för att lära mig från grunden.

Så härom dagen var Simon som vanligt rastlös när han pausade från spel/youtube. Jag erbjöd mig att lära honom en av de två låtar jag kan – Kalle Johansson. Det gnälldes och stönades, och stånkades, men det klinkades även en del och vips så kunde han stora delar av låten.

Nu har han blivit rätt såld på att spela piano och hade tränat när de kom hem från skolan en dag.

Nu kan han Kalle Johansson och vill lära sig mer. John, som kan spela, har lärt honom att spela fyrhändigt tillsammans med honom. Askul att lyssna. Det går sakta framåt och Simon gillar det skarpt.Kommentera