English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vattenläcka igen

| 2016-08-20, 23:02

Vid femtiden kom vi på att vi skulle göra tomatsoppa men vi behövde créme fraich. John cyklade till Coop och såg på vägen att det var en trolig vattenläcka på samma ställe som för tre år sen. Samtidigt svängde det in en bil från Stockholm vatten. Jag och barnen rusade såklart dit för att kolla och barnen underhöll sig i vattnet ett tag.

Vi gissade att de skulle komma att stänga av vårt vatten så vi bunkrade (fyllde diverse flaskor och tillbringar med vatten att dricka eller laga mat med och badkaret för att kunna spola). En halvtimme senare stängdes vattnet av och i skrivande stund är det fortfarande borta.

Vi har varit där i några vändor och kollat när de grävt men för en timme sen insåg vi att det skulle bli seeeeeent för de hade rätt mycket kvar att gräva, så nu har barnen lagt sig, och snart jag oxå.

Camera Uploads264Kommentera