Slumpad post: Avfrostat frysen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Genar, Katarina: Den magiska kappan

| 2016-08-24, 21:05

den-magiska-kappanKöpte på rean för att ha lite olika typer av böcker att läsa. Började igår och Simon var så himla missnöjd över att läsa en kapitelbok med så mycket text för då hinner vi inte läsa ut den på en kväll och det är såååå jobbigt när det slutar spännande.

Idag var de inte så sugna på att läsa den igen men jag var envis och sen låg de i 50 minuter och lyssnade på andra halvan av boken.

Det är en mysig mystisk stämning i boken. Inte så läskigt men ändå finns det något. Gillar att det är både nutid och dåtid. Även fint när människor i olika åldrar och faser i livet finner varandra på något sätt.

Det var inte utan att det stockade sig i halsen när vi läste vissa sidor i slutet. Läser gärna fler såna här böcker! Barnen (7 och 9) ville sen absolut rekommendera den till andra 🙂Kommentera