Slumpad post: Joller och besök
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Olczak, Martin: Vampyrer på Sergels torg

| 2016-08-27, 7:32

vampyrer-pa-sergels-torgVi har ju läst de två andra serierna om Jack och älskat dem så när vi fick reda på att det kom en ny serie, Jacks förbannelse var valet enkelt.

Jösses vad spännande den här var. När vi läst ut den tittade barnen (7 och 9) storögt mig när jag sa att nästa del kommer i november. De gillade det inte kan man säga. Gick ju såklart inte att sluta läsa boken när vi väl börjat. Kapitlen och texten är föredömligt skrivna, precis tillräckligt för att man ska vilja ha mer. Skickligt!

Önskar egentligen att jag hade kraften och viljan att låta barnen läsa dem själv för jag tror de är perfekta för de som knäckt koden. Dock känner jag mina barn såpass väl att det bara skulle knäcka dem och ta bort lusten. Gissar (och hoppas) att de snart kommer vilja läsa själva oxå.

Narnia-böckerna (vi pausade Silvertronen en kväll när vi läste denna) som vi läst mycket av i år inser man innehåller mycket krångligare språk (även mer gammaldags) och det är underbart med variationen.

När det var dags att sova ville båda barnen att jag skulle stanna kvar på övervåningen och det visade sig bero på boken och den vampyr som dykt upp i Stockholm…Kommentera