Slumpad post: Lussekatter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Följ ett spår

| 2016-09-02, 21:23

2016-09-02 19.12.09Havanna och Simon lekte idag. Joel var på kalas. De fick solrosfröer (eller pipas som de kallar dem) och efter ett tag kom de tillbaka och såg lite luriga ut. De ville att jag och John skulle följa ett spår. Vi skulle räkna till 30 och sen följa spåret.

Sagt och gjort. De rusade iväg och efter ett tag kunde vi knalla efter. Det var inte helt enkelt att se de där fröna på asfalten men vi lyckades rätt bra. Men så tog de plötsligt slut. Då hade vi gått runt ett kvarter och en bit till. Efter ett tag gav vi upp och gick hem. Plötsligt hör vi dem fnissa bakom bänken under köksfönstret… De hade sprungit runt, sett oss gå iväg och sen satt sig och väntat. Busfrön!Kommentera