Slumpad post: Haawind, Malin: Dra åt helvete
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Grönan igen

| 2016-09-08, 22:04

För tredje året i rad åker vi till grönan i september, en vardag. De senaste två åren har det varit på Joels födelsedag men i år ligger den på en söndag så vi valde att åka dit idag istället. Har kollat väderprognosen för att kunna byta dag om det såg för hemskt ut. Visade sig bli ännu ett fantastiskt besök.

Vid 15:10 klev vi innanför portarna. En halvtimme senare hade vi åkt kvasten, vilda musen och twister. Lite nojiga över att det nog skulle komma fler människor snart fortsatte vi i rätt högt tempo tills vi vuxna blev lite lätt illamående och vid halv 5 käkade vi pizza (Simon åt korv).

Bo Kaspers orkester spelade vid 8-tiden och det började märkas strax efter fem på besökarna. De åt och drack, väldigt få åkte några attraktioner så vi hade i princip ingen kötid (jetline var lite kö) på hela kvällen.

  • Jag och Joel gick House of nightmares (Joel höll vad han lovade – att hålla min hand hela tiden eftersom jag är så lättskrämd)
  • Joel mätte 140 cm och fick testa Jetline
  • Jag och Joel åkte Eclipse – något vi pratat om i två år men ingen har velat åka med mig. Shit vilken utsikt!
  • Barnen åkte en del saker helt själva
  • Vilda musen >2, Kvasten >4, Twister >4, Jetline, Flygande mattan >3, Bläckfisken >2, Lustiga huset >2, Radiobilarna >1, Lyktan >2, Nyckelpigan, Tekopparna >1, Slänggungorna >3, Blå tåget och sen minns jag inte mer men det var klart värt åkbanden!

camera-uploads268Kommentera