Slumpad post: Idag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tog oss ut

| 2016-09-21, 21:13

2016-09-21-20-33-57I söndags bet jag ihop och stack ut och gick/joggade en stund bara för att jag SKA göra det var tredje dag. Kändes även denna gång otroligt bra att springa. På måndagen fick jag rätt ont i knät. Gissar lite överansträngning (och jag sprang verkligen inte långt) men håhåjaja. Idag var det tredje dagen igen och jag och Sanna hade sagt att vi skulle höras vid 8.

Chattade henne och frågade om hon orkade. Inne i mitt huvud funderade jag på hur jag skulle göra om hon inte orkade. Gå själv, hoppa över den här gången och köra på lördag, flytta till imorgon… Valen var oändliga. Så ringde telefonen. Det var Sanna som var på väg hit.

Bytte om och vi tog skogsrundan trots mörkret men med pannlampor går det ändå. Just do it! Sitter här rätt nöjd nu.2 kommentarer to “Tog oss ut”

  1. Sandra says:

    Bra jobbat…ja undanflykterna är oändliga ibland

Kommentera