Slumpad post: På föreläsning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Grammatik – typ

| 2016-10-11, 7:36

Blir alltid lite nervös när det är språktest i någon form. Vet ju att jag tycker om området och att jag pluggat en hel del språk (humantisisk linje på gymnasiet och språkteknologi på universitetet) så det lägger lite press på mig tror jag.

Blev lite tveksam på några och några var så pass enkla att jag funderade på om jag missade något.

grammatikYou have done exceptionally well on this tricky grammar quiz. You’ve scored the highest possible score — which puts you in the top 1% of all quiz takers. Based on our assessment, you have a natural gift of dissecting language and terminology, and a phenomenal understanding of grammatical structure. Your reading comprehension is remarkably impressive as well! Congrats, you’re an absolute grammar genius!

Hur mycket kan du?Kommentera