Slumpad post: En sväng till Farsta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny övning

| 2016-10-14, 22:02

Jag var hos Jonas igår igen. Var ju där förra veckan efter träningen och det var dumt ser jag så här efteråt för jag kände inte kroppen på rätt sätt och höften var inte som den skulle insåg jag senare i veckan. I måndags gick jag till Cia och hon märkte direkt att höften inte var som den skulle. Hon hittade även en punkt vid nyckelbenet och runt där som var lite öm. Där och då bestämde jag mig för att boka tid hos Jonas så han kunde fixa till höften (funkade ju i somras).

Han gjorde sin grej och vips så kändes nog inte höften (alltid så svårt att känna tycker jag) men kan idag (efter en natt då det brukar kännas men inte kändes) att den är bra igen. Så fokuserade vi på nacken eftersom jag hittat ett snabbt sätt att provocera fram pirret i tummen. Han testade lite olika saker och landade sen vid samma jäkla punkt som Cia. Han masserade den och testade lite saker.

Så nu ska jag i 30 dagar varje dag köra 10 vändor med 1 minuts massage/tryck på muskeln (precis vid nyckelbenet är den) och sen göra 10 nedåttryck med armen/handen. Ända sen jag fick övningen har jag mentalt funderat på det där. Ofattbart mycket. Måste dessutom ligga ner när jag gör det så det blir lite bökigt. Men så bestämde jag mig. La upp hela schemat i en keep-note och fixade en timer på telefonen och la mig ner för att göra första vändan. Just do it. Nu har jag precis gjort klart den 10:nde vändan och muskeln är ännu ömmare än den var i morse…

Men kan jag bli av med det nackonda och tumpirret så är det såklart värt det! (bara 29 dagar kvar men vem räknar…)Kommentera