Slumpad post: Ett måste till
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nyttja tiden

| 2016-10-21, 18:18

Vi har ganska hårt tryck på jobbet just nu. Många verkar ha upptäckt verktygen vi jobbar med och behöver stöttning på olika sätt.

Idag var jag hos kund i norra city 9-15, men eftersom jag känner dem så var jag där redan 8 och satt med andra saker. Sen var en kollega med som har koll på områden jag inte kan så bra. Då kan vi inte fakturera för oss båda så jag gjorde lite konfig åt en annan kund.

När vi slutade klockan 15 ringde jag in på ett annat möte för att ge lite experthjälp och när jag sen la på så satt jag hemma i mitt kök. Skönt när det funkar för kunden, de har nämligen en demo nästa vecka och vi hade bara fullbokade erfarna konsulter.

Men nu är det helg och sen 5 dagar till och så höstlov!Kommentera