Slumpad post: Ett gäng mössor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Överraskande bra service

| 2016-10-22, 15:02

För ett tag sen hittade jag Elspeth McLean och med tanke på att jag älskar färger så var det kärlek vid första ögonkastet. Följer via instagram främst och härom kvällen började jag av någon anledning kolla vad hon sålde och hittade till några olika sajter.

När jag börjar träna ordentligt igen ska jag unna mig ett par tajts med hennes mönster men nu blev det fokus på kuddfodral (vi har kvar julfodralen och förvisso är de snart högaktuella igen men ändå) på en sajt som hade fri frakt fram till midnatt. Kollade med John och vi kom överens. Mätte och översatte från cm till inch. Kollade att jag valt rätt. Kollade igen. Beställde. Var supernöjd!

Dagen efter fick jag mejl om att de skickat kuddfodralen. Hurra! Eller vänta, 16×16 på ett av fodralen??!! NEJ!!! Kollade deras sida och hittade att man fick kontakta dem via fejan. Chattade direkt och ett dygn senare hade jag fått svar.

  1. De hade gett tillbaka kostnaden för det felbeställda fodralet.
  2. Jag får behålla det felbeställda fodralet (please keep, donate or discard it however you see fit (it’s really okay))
  3. De gav mig en kod för fri frakt så jag kan beställa det som var felaktigt.

Måste säga att jag är imponerad av servicen! Får mig verkligen att vilja vara kund hos dem igen. Smart 🙂Kommentera