Slumpad post: Badrum dag 41
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inspelning av Skavlan

| 2016-10-26, 22:19

En av höstens skojigheter stod på schemat idag, inspelning av fredagens Skavlan. Gästerna för dagen var Carola, Jesper Christensen, Henrik Dorsin och Natascha Kampusch.

camera-uploads290Som de tanter vi är tyckte vi att det var lite lågt ljud. Kanske bidrog Skavlans norska till att det blev lite svårare att hänga med. På tv är det ju textat…

Nåja, när Carola intervjuades funkade det fint. Så kom Jesper in, och snackade danska. Helt klart en utmaning, men eftersom jag är 1/4 dansk och mamma var skåning så hängde jag med hyfsat ändå. Henrik gick ju superfint med trevlig svenska.

Så kom Natascha och pratade tyska, ett språk jag inte behärskar men lik väl ansträngde jag mig för att förstå. Blev lite konstig intervju med henne för Skavlan pratade engelska och fick översatt via hörsnäcka. Klart intressant att se det textat på fredag!

Till sist sjön Carola en låt från sin nya julskiva.

Vissa saker fick tas om, men klart färre än väntat så väldigt imponerande. Roligt att se hur det blir på tv sen. De ville helst inte att det spreds bilder på det som händer så det blir inte så jättemycket här.Kommentera