Slumpad post: Hur ärlig är du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En flisa/sticka

| 2016-11-01, 20:20

När jag och Kajsa städade upp efter masktillverkningen lekte barnen i kuddis och helt plötsligt kommer Joel in med en min som att något är fel.

2016-11-01-16-15-36Han håller om fingret och säger att han stack sig lite. Slutar tvätta penslar och kollar. Han har fått en flisa under lillfingernageln… Insåg direkt att jag inte ville dra ut den. Spolade lite kallt vatten. Funderade.

Kollade klockan (16:00) och bestämde mig för att testa vårdcentralen. Jag och Joel klädde snabbt på oss och tog ett paraply och sprang dit.

Vi fick snabbt hjälp av en sköterska som plockade fram en pincett. Hon grävde och försökte få tag. Efter en stund sa Joel att det nog gjorde lite för ont. Hon pausade och hade på lite bedövande salva för att sen fem minuter senare fortsätta. Efter några försök fick hon först ut en liten bit och strax därefter resten! Mycket imponerande och Joel pustade ut.Kommentera