Slumpad post: Strumpor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Natt på museum

| 2016-11-03, 22:14

Av en slump råkade jag se något om nattvandring på Nordiska museumet härom dagen och bokade biljetter. Vi drog dit lite tidigare för att jaga pokémons men det var faktiskt lite väl kallt så förutom att fånga pokémons tog vi en fika (varm choklad är aldrig fel) på ett fik i närheten.

Vi gissar att kungen och drottningen gick på Cirkus (Fantomen på opera) för det kom ett ekipage med hyfsad poliseskort. Tom så att personalen på stället undrade.

Rundvandringen var riktigt häftig. Det var rätt nedsläckt och specialljussatt här och var vilket gav coola effekter. Men korta avstånd var det skådisar (från typ 1700-talet) som berättade lite saker. Andra stoppet pratade om varulvar och delade ut spikar till alla barn ifall det skulle dyka upp någon.

En halvtimme senare var det klart och alla nöjda.

camera-uploads34Kommentera