Slumpad post: Raffe på insta #26
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hängmattor åt gosedjuren

| 2016-11-06, 20:35

Jag älskade gosedjur som liten, och gör det fortfarande så barnen har alltid haft många. Under något år låg de dock på vinden för de var inte alls intresserade. Så för 2-3 år sen vaknade intresset och sen dess har mängden gosedjur eskalerat en aning. Fullt i sängen och när man ska bädda blir det asjobbigt så vi har funderat.

I september någon gång var vi på Bauhaus och då passade vi på att köpa lite nät eftersom jag fått en idé om att göra en slags hängmatta åt dem. Testade strax därefter och det blev asdåligt. Tappade sugen.

Så igår fick jag för mig att testa igen. Den här gången drog jag ett snöre på hängmattans yttersidor oxå vilket gör att man kan dra åt dem och då ramlar inte gosedjuren ut. Succé!

Ett annat dåligt samvete är några ryggkuddar som fick något halvdant kuddfodral för ett antal år sen och som Joel nu ville ha till sin säng. Vi hade ett tyg som han gillade (komönstrat) och jag har sagt att jag ska fixa det. Övriga stack på bio idag (Trolls) och jag fick lite egentid hemma. Inspirationen dök upp och vips var kuddarna klara. Joel blev mycket nöjd!

camera-uploads297Kommentera