Slumpad post: Min första bh
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Slöat

| 2016-11-13, 16:04

Idag jobbar John (de har stor release) och barnen hittade något spel med pokémons på roblox. Själv låg jag i soffan och läste. Efter lunch föreslog jag pokémonpromenad men Joel var inte sugen. Jag föreslog att de skulle gå ut en stund eftersom de var långt ifrån lugna vid lunchbordet.

Så jag fick en väldigt lugn och skön stund med min bok i soffan.

Sen fick jag lite dåligt samvete och klädde på mig och gick till barnen. De lekte i en snöhög och ägnade inte så mycket fokus på mig så jag sa att jag tar en promenad. Då vaknade de till och hängde med.

De gjorde gångar åt mig (som hade snölåsen hemma) och jag njöt av den härliga vintern (och härliga barn). Tror jag var ute 20 minuter ungefär, sen läste vi alla en stund och så återvände de till spelandet. Efter drygt en halvtimme fick de sluta för de lät för mycket som ovänner. Nu leker de att de är pokémons (weedle mer specifikt i sovsäck) och jag dränker ljudet i lite julmusik. Man får hitta sina sätt! Men på bilderna ser det rätt harmoniskt ut iaf 😉

camera-uploads301Kommentera