Slumpad post: Janouch, Katerina: Skugghäxan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Öppet hus på skolan

| 2016-11-24, 21:51

Idag var det dags för öppet hus på skolan så vid fyratiden knallade jag och John dit. Lite utmanande att ha två barn där man vill följa med båda och båda har saker att göra.

Joel fick till sin stora lycka vara guide (det verkade inte så på morgonen nämligen) för nya som kom till skolan. Öppet hus är dels för föräldrar och syskon, men även mycket för de som ska välja skola till nästa läsår.

Joels klass hade julpyssel som John var med på ett tag (när Joel inte längre var guide). Simons klass hade matteutmaning, fritidslektion och sen idrott. John tog matten och jag de andra två (när han var med Joel). Sen kom John och Joel och var med på idrotten.

Otroligt roligt att få träffa barn, föräldrar och personal.

skolanKommentera