Slumpad post: Norwegian style
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lussekatter och annat

| 2016-11-27, 21:51

Vi inledde dagen på Farsta (hängde på låset) och fixade batteri till Simons klocka (ohållbart att han frågar vad klockan är 10 gånger på en kvart), och receptet på Joels glasögon så jag kan skicka in pappren igen. Vi käkade lunch på en annan sushirestaurang den här gången för den låg vid ett pokéstop och då körde vi en luremodule, och lucky eggs och sen fipplade alla med sina apparater när vi åt. Extremt lugn lunch!

Väl hemma så fixade jag och Simon deg till lussekatter. Han gjorde det mesta efter instruktioner från mig. Joel kodade Scratch, inspirerad av gårdagen tror jag. Han hakade dock på och bakade själva katterna. John som kämpat med lite utebelysning i vinterstormen passade på att sova lite.

Vi insåg att det inte fanns några russin i hemmet efter rensningen tidigt i höstas. Så när vi fixat lussekatterna klädde alla på sig, tog sina apparater (inkl powerbanks) och knallade iväg. Joel hängde med till coop (finns två pokéstops där) medans Simon och John stannade på gymmet där Simon ville testa sin Ditto. När vi kom tillbaka till gymmet halkade Joel till och landade lite olyckligt på en hörn av en platta och fick rätt ont i skinkan så han fick åka på min rygg hem.

Sen satte vi i russin, barnen penslade och så in i ugnen. Givetvis kall mjölk och varm lussekatt en stund senare!

bakKommentera