Slumpad post: Utvecklingssamtal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåvokalender

| 2016-11-29, 7:25

Det är så många i världen (och Sverige) som har behov de inte själva kan uppfylla. Grundläggande behov. Jag funderar mycket på det där och så var det en fd kollega som nämnde att de skulle skänka varje dag i december. Frågade om jag fick låna listan och det fick jag. Har sen anpassat den lite efter de som vi redan skänker till och saker jag själv tycker är viktiga. Är medveten om att jag inte har granskat alla med lupp så det kan man själv få göra om man vill.

Tänkte att det är ett bra sätt att peppa sig själv. Skänka en summa varje dag i december. Då kanske det blir en vana och fokus förändras? Hoppas det för min egen del.

Du kommer hitta alla under taggen gåvokalender.Kommentera