Slumpad post: Pepparkaksbak
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Teateravslutning

| 2016-12-05, 19:04

Idag var föräldrar välkomna att närvara på Joels teaterlektion. Hade ingen kundaktivitet inbokad så jag bestämde mig snabbt för att hänga med. Hämtade barnen strax före 3 (hann trösta två andra barn på skolan…) och gick via några pokéstops till Kulturhuset där vi fikade innan det var dags.

Först lekte de en lek kallad bänken, för att sen gå över till mördarleken som vi alla fick vara med på. Andra halvan visade de lite olika sätt de tränar teater på. Superkul att få se. Sen lämnade vi tillbaka en lånad bok på bibblan.

Väl ute gick vi förbi ett gym, såklart. Där stred vi tillsammans och först tog barnen över det, så slogs jag och tog över och sen tog Simon över efter mig. Så fick alla sina 10 poképengar för dagen.

John mötte vid coop och fick fånga några stycken han oxå. Jag fick låna Joels ena vante annars hade jag inte kunnat spela. Å andra sidan fick han låna min powerbank 🙂 Skönt att kunna hjälpas åt!

camera-uploads37Kommentera