Slumpad post: Vilken superhjälte är du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 6: Giving People

| 2016-12-06, 7:00

Upptäckte på fejan för något år sen och tycker att de gör en enorm insats i människors vardag här i Sverige. Det gör ofta ont i magen när man läser om behoven och en tår trillar när de sprider tackmejl ibland. Fantastiskt fint sätt att få hjälpa någon i ens närhet.

Verksamhet
Giving Peoples målgrupp är de i Sverige 232 000 barn som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom.

Giving Peoples styrka är organisationens korta ledtider. När en barnfamilj söker hjälp hos Giving People får de hjälp inom några timmar upp till några dygn beroende på hur akut deras situation är. Giving People är helt unika i snabbheten med att få ut hjälpen till den behövande familjen. Giving People kan leverera akut hjälp av mat och andra förnödenheter inom några dygn i hela Sverige med hjälp av givare i Giving Peoples nätverk och/eller presentkort samt matkuponger.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: www.givingpeople.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People


Kommentera