Slumpad post: Bröder
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 11: Blank Spot Project

| 2016-12-11, 7:00

Vita fläckar när det gäller vad media visar upp känns inte bra. Det har Blank Spot Project tagit fasta på och skickar journalister till just såna områden på vår jord. Modigt, viktigt och mycket intressant. Är man medlem så får man hänga i facebookgrupper (en för varje projekt) där journalisterna har dialog med oss medlemmar. Jag har fått många insikter under de 1,5 år som jag varit medlem.

Verksamhet
Vi känner en stor oro för den här utvecklingen. För de reportage som inte blir skrivna. För de konflikter som glöms bort och för de människor som inte ges en röst. I förlängningen för allas vår bild av omvärlden och vår demokrati. Den bilden delar i med våra läsare – eller medlemmar som vi säger för att poängtera den relation vi gärna har med er som läsare. Vi är medborgarfinansierade – våra läsare betalar direkt till vår journalistik och under varje reportage redovisas också kostnaderna. Ett sätt att visa hur journalistik byggs och vad den kostar. Ett stöd till oss går direkt till journalistik utan fördyrande mellanhänder.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: www.blankspotproject.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People, Rädda barnen, Stockholms stadsmission, Röda korset, UNHCR, Blank Spot Project


Kommentera