English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 12: Love Nepal

| 2016-12-12, 7:00

Barn och sex. En kombination som aldrig borde få finnas. Den här organisationen kämpar mot detta. När man läser om deras jobb känns det dels som ett knytnävslag i magen (fruktansvärda historier), och dels hoppfullt eftersom de jobbar med att förändra!

Verksamhet
Arbetet i Nepal omfattar idag 7 hem i Kathmandu, med sammanlagt nästan 80 anställda som arbetar på hemmen med olika uppgifter. På dessa hem bor inte längre bara flickor från badifolket, utan även pojkar från badi och föräldralösa barn. Vi har även ett hem för övergivna bebisar.

Vi har även anställda i Indien som jobbar med fritagandet av flickor från bordeller. Detta är en mycket svår process och ett arbete vi till viss del inte kan avslöja för mycket om på grund av säkerhetssituationen.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: lovenepal.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People, Rädda barnen, Stockholms stadsmission, Röda korset, UNHCR, Blank Spot Project, Love Nepal


Kommentera