Slumpad post: Utmanad igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 15: We Effect

| 2016-12-15, 7:00

Hittade alldeles nyligen och kände att de gör en fin insats. När jag sen läste på insåg jag att vi skänkt pengar i flera år, via vårt medmera-kort där vi avrundar uppåt.

Verksamhet
We Effect arbetar för att människor som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv. Hjälp till självhjälp är ledstjärnan i det biståndsarbete vi bedriver i 24 av världens fattigaste länder. Vi hjälper jordbrukare att odla mer och bättre mat, på ett hållbart sätt. Vi jobbar för att öka jämställdheten eftersom vi vet att det leder till minskad fattigdom. Med lite hjälp från dig kan fler människor ta steget ur fattigdom, för gott.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: weeffect.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People, Rädda barnen, Stockholms stadsmission, Röda korset, UNHCR, Blank Spot Project, Love Nepal, Scouterna, UNICEF, We Effect


Kommentera