Slumpad post: Slut med nappar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåva 18: Vi-skogen

| 2016-12-18, 7:00

Den andra av två verksamheter som vi skänker till via medmera-korten. Vi-skogen.

Verksamhet
När det kommer till fattigdomsbekämpningen i östra Afrika är träd ett fantastiskt verktyg. Träd gör att livlösa jordåkrar återfår sin naturliga bördighet. Träd skyddar mot erosion och brännande sol. Träd ger frukter, näring och mat på borden. Träd används som byggmaterial och skapar nya försörjningsmöjligheter.

Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som planterar träd i Kenya, Rwanda, Uganda och Tanzania. Fyra länder som är hårt drabbade av avskogningen och som under många år levt med dess förödande effekter för både människor och natur.

Våra träd har sedan 1983 hjälpt 1,8 miljoner människor ur fattigdom. Bli Trädplanterare du med. Tillsammans kan vi rädda ännu fler liv.

Hur skänker jag

Övrigt
Hemsida: www.viskogen.se

Alla inlägg; Världsnaturfonden, Plan Sverige, SOS Barnbyar, Barndiabetesfonden, Oxfam, Giving People, Rädda barnen, Stockholms stadsmission, Röda korset, UNHCR, Blank Spot Project, Love Nepal, Scouterna, UNICEF, We Effect, Läkare utan gränser, Barncancerfonden, Vi-skogen


Kommentera