Slumpad post: Annan tolkning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bäst hittills

| 2016-12-24, 22:19

Julafton. Vilken dag. Vädret var soligt och fint även om det inte var vintrigt. Barnen öppnade adventskalenderpaket, vi titta på Selma (fantastisk adventskalender i år), åt frukost och sen hittade vi lappar i granen med nummer barnen skulle ringa. Vi hade gömt telefoner åt dem som de skulle hitta. Joel fick en ny, och Simon fick Joels gamla. Enormt uppskattat.

Vi tog oss till utegymet (barnen gick via pokémongymet) och väl hemma så fixade vi lunchen. Sjukt gott var det. Vi hade följt Gårdssällskapets recept till punkt och pricka för de saker vi fått av dem. Sjukt god skinka, revbensspjäll och köttbullar. Enda jag inte provat är leverpastejen, i övrigt var allt kanon! Joel gillade varmrökt fjällröding skarpt. Vi passade även på att öppna två paket från faster Anna – det var ägg från hönsen!

Efter lunchen var det väntan på tomten som gällde. Han skulle komma efter Kalle så barnen och John spelade minecraft, jag läste/sov. Vi tittade på Kalle och för första gången på rätt många år var jag vaken genom hela! Barnen har börjat uppskatta det till och med. Sen dröjde det faktiskt inte länge förrän tomten dök upp på baksidan. Lycka!

Han berättade lite om sin dag och delade ut de paket som nissarna missat att lägga under granen. När han sen gått var det dags för paketöppning. Mycket nöjda barn. En del spel och annat men mest böcker. De ligger i detta nu och läser böcker de fått. Hurra!

Efter att de spelat lite datorspel som låg under granen skypade vi med Johns familj. Vi avslutade med gröt.Kommentera