Slumpad post: Pixibox: Klassiska sagor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fotokalender för 2017

| 2016-12-28, 22:31

Vi gör ju en fotokalender till väggen varje år (och till farmor) och ifolors panormakalender är en favorit fortfarande. Råkade se att deras rea slutade imorgon så jag tog mig i kragen och började skrolla igenom årets bilder.

I första valomgången blev det 110 bilder, som till omgång två kom ner till 35. Då valde vi tillsammans. Klart! Tror aldrig det har gått så smärtfritt men jag har fått en ganska bra rutin med att välja ut ett större gäng och sen minska det. Sen behöver inte bilderna vara perfekta 🙂

Utmaningen är att så långt det går ha en bild i den månaden som den togs i. En månad fuskar vi för i år. Sen har vi lite andra krav som jag skrev om förra året.Kommentera