Slumpad post: Favoriter i Skam
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snipping tool – skärmdump

| 2016-12-30, 10:10

Jag tar ofta skärmdumpar på saker på skärmen, både privat och på jobbet. Har sen länge använt paint till detta, när vi för 1,5 år sen gick över till mac på jobbet fanns inte paint och jag fick lära mig mysko kombinationer av tangenter för att kunna ta skärmdumpar. Motvilligt till en början men nu har jag vant mig och gillar.

Så var jag hos en kund och en annan konsult där behövde hjälp för första gången. Hen bad mig ta en skärmdump och jag öppnade paint. Hen ville promt visa Snipping tool. Jag var lite motsträvig då jag testade det för ett antal år sen och det var alldeles för omständligt. Men hen gav sig inte och jag testade.

Väl hemma kollade jag om programmet fanns på hemmadatorn och det gjorde det. Mejlade konsulten dagen efter och tackade för att hen insisterat!

(just denna skärmdumpfick dock bli paint)Kommentera