Slumpad post: Problematisk Windows update
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nostalgitripp

| 2017-01-02, 21:03

Efter att ha laddat så tog jag itu med hörnhyllan i vårt sovrum, tog bort det som inte ska vara där. Fortsatte sen med att tömma garderoben helt och hållet och gå igenom allt. Var inte stenhård, men ganska. Lite oklart hur många träningstajts man behöver men jag tror på sisådär 8-10…

Sen efter att ha prokrastinerat lite tog jag mig i kragen och tömde en flyttlåda med blandad kompott. En hel del foton, album och sånt. Även i hörnhyllan fanns lite sånt (och allt ska tillbaka för att senare hanteras på riktigt men nu inte blandat med annat jox).

Fastnade flera gånger och tillät mig att läsa och le, fälla några tårar och skratta. Alldeles underbart!

Hittade mammas skolbetyg och intyg från jobb, bilder från när hennes syskon var små, bild på mammas mormor när hon nog fyllde år och den vinkaraffen vi har stod på ett bord vid sidan (gissningsvis 1910-20-tal). Avslutade med att hitta tidningsurklipp som jag inte kunde låta bli att fota av och ett urval la jag på fejan och taggade deltagarna (uppskattat).

  1. Jag typ 6 år gammal
  2. Jag har varit kranskulla vid Gränskuriren, lagom road
  3. Med på ljusstöpning
  4. Fadderkompisar för flyktingströmmen som kom på mitten av 80-talet
  5. Förskolan hade visst platser över
  6. Skinkloppet
  7. Bowling
  8. Vad vi gillade med Ed
  9. Efter någon friidrottstävling
  10. Se nr 9


Kommentera