Slumpad post: Feberkille
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En ljudbokslyssnare?

| 2017-01-03, 22:41

Hade ett mål med dessa dagar själv hemma. Det var att få ordning på hobbyrummet som blev en dumpzon efter sommarens rumsbyte.

Har skjutit upp det (redan igår) och under dagen, men visste oxå att jag inte kommer gå och lägga mig förrän jag är nöjd med rummet.

Efter att ha lyssnat klart på Alex bok kände jag att jag kanske faktiskt skulle passa på att lyssna på en till.

Valde Ibland mår jag inte så bra och jösses vilken succé! Kanske kan jag öva upp det och lyssna med lurar när övriga familjen är hemma?

Nu har jag en del att ta till Möjligheternas hus, och en del som ska upp på vinden. I övrigt nöjd för nu.4 kommentarer to “En ljudbokslyssnare?”

  1. Sandra says:

    Ja kan inte lyssna ljudbok jag börkar hela tiden tänka på annat o slutar lyssna….testade blunda men då somnade jag. Beundrar de som kan lyssna o samtidigt göra någonting annat o ändå hänga med…jag kunde inte ens sitta o glo ut genom ett fönster utan att tappa bort mig

    • Sue says:

      Samma här! Den här gången gick det dock. Kanske för att jag hade andra saker att fokusera på som jag inte behövde tänka på. Men i övrigt så har jag nog gett upp. Precis som du så tänker jag på annat eller somnar.

Kommentera