Slumpad post: Flera böcker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kylan är här

| 2017-01-05, 22:24

10 minus när vi vaknade vid halv 9. Härligt att få kura inne. Tänkte att vi skulle åka lite längdskidor, och tog ner pjäxorna från vinden så de skulle bli varma. Men vi orkade inte få tummen ur. Barnen spelade, vi snackade och softade. Hur lovigt som helst.

Vid två tiden när posten kommit och det fanns paket att hämta (saker som beställdes 2016 eftersom 2017 ska blir så inköpsfritt som möjligt) så tog vi oss ut. Barnen frågade om de fick stanna och leka i snöhögarna med skyfflarna. Absolut! De tog nyckel och jag tog deras telefoner för att snurra på lite pokéstops.

Vi tog med panten och gav till Maria som sitter utanför Ica. Hon fick lite pengar oxå och som vanligt fick jag kindpussar och kallades prinsessa. Jag har förlikat mig med att det är så och har alltid med mig något åt henne. Hon åker hem till Rumänien om någon vecka och önskar lite extra till sina barn. Klart hon får! Vi har det ju typ rätt bra… (tänker rätt ofta på Katizi…).

På kvällen kollade vi på Zootropolis och sen läste vi lite.Kommentera