Slumpad post: En burpee
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vid sidan

| 2017-01-06, 22:01

Efter middagen föreslog jag en tur till pulkabacken. Barnen var på. John tog disken. Vi tog på oss, fixade med lite åkdon (en madrass, en dyna och snow-kick). När vi nästan var framme frågade Simon om vi verkligen skulle åka utan hjälm.

Gah! Jag vill ju verkligen inte det (och barnen höll med). Så vi stannade där, barnen åkte i en mindre backe där ingen annan åker och jag stod vid sidan. Blev kall. Lånade dynan Simon hade och testade en vända. Älskar att åka i pulkabackar! Simon ville ha tillbaka. Stod återigen där vid sidan. Förvisso kul att se när barnen har roligt men jag hatar att stå vid sidan. Så när vi gick hem var jag lite sur/ledsen. Inte på barnen, utan på mig själv. Borde gått hem och hämtat en åkmatta till plus hjälmarna.

Hemma efteråt, när de åt kvällis, förklarade jag varför jag blivit sur/ledsen. Att jag var arg på mig själv, inte dem, för att jag blir en person som står vid sidan, inte deltar när jag egentligen vill vara med. Händer så lätt hemma oxå, att jag inte tar tag i vad jag vill utan bara driver runt i väntan på att någon vill mig något. Inget bra alls.Kommentera