Slumpad post: Hudläkare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bowling och skridskopremiär för säsongen

| 2017-01-08, 20:04

Idag skulle Joel på kalas, bowlingkalas, vid Tele2 arena. Vi hakade på hela familjen och när Joel var på kalaset käkade vi andra först lunch (tajmade med skidåkning på tv som de visade och jag var hård och körde vegansk variant) och sen bowlade vi. På hemvägen shoppade vi lite byxor och strumpor till de yngsta i familjen.

Efter några softa timmar hemma strålade vi samman med Noah plus förälder på isen på Skarpnäcksfältet. Första gången för i år och det gick fint. Skridskorna var ju nyslipade så det gick som tåget. Typ. Rätt jobbigt om man tar i och åker fort…

Efter nästan 1,5 timme på isen drog vi hem och barnen valde att gräva i en snöhög ett tag istället.Kommentera