Slumpad post: Sommarpratet har börjat!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Googles platser

| 2017-01-08, 22:34

Google håller koll på oss och i vår familj har vi valt att låta övriga ta del av det. Jag och John har testat lite olika tjänster och appar för detta men inte hittat någon bra. Så när Joel fick en telefon funderade vi mer på det. Finns en uppsjö med appar som gör på tok för mycket inom området och vi vill bara kunna se typ. Vi har den för att kolla om den andre är på väg och så.

Så hittade vi Platser i Google+ och den gör precis det vi vill. Så vi har kört den ett par månader. Eftersom båda barnen har telefoner nu har vi frågat båda om de vill dela sina platser med oss, och samtidigt kunna se var vi är och det ville de.

Enda nackdelen har varit att det är lite bökigt att få upp. Öppna google+, startsidan öppnas, klicka på platser. Inte superjobbigt, men iaf.

Här om dagen bestämde jag mig för att det borde gå att lösa bättre. Googlade och 2 minuter senare hade jag använt en redan befintlig widget för Google+ och kan nu se direkt men några trevliga blädderbara kort var övriga i familjen befinner sig.Kommentera