Slumpad post: Nattlig fråga
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Iofs nöjd men…

| 2017-01-10, 21:42

I december började barnen läsa på kvällarna. De har fortsatt med det under lovet och jag har gått och smålett för att jag gillar det så mycket. De hade varsin läsbingo för lovet men ingen av dem gillar sånt så de gjorde lite men inte så mycket eller länge. Simon tappade bort sin och sa det i skolan idag (de skulle lämna in dem och jag sa att han skulle säga som det var) och det var han och en till som tappat bort. Men för mig spelar det ingen roll för så länge de läser är jag nöjd. Läslust är viktigast!

Men, nu är det tidiga mornar igen och då är det ju lite si och så med att ligga uppe och läsa sent. Håhåjaja, aldrig är man nöjd. Halv 10 sa jag till dem att det snart var dags att sluta läsa och båda muttrade. För en gångs skulle är jag glad för lite mutter!

Själv ska jag oxå gå och sova nu!Kommentera