Slumpad post: Raffe på insta #30
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Namnbyte

| 2017-01-11, 19:00

En av barnens kompisar byter namn och genus. Kommer bli en rejäl utmaning att inte säga fel så ofta.

Beundrar modet hos barnet som gör detta och jag hoppas vi kan vara stöttande.4 kommentarer to “Namnbyte”

 1. Sandra says:

  Byta namn e du ju tränad på men genus kanske är svårare ibörjan.
  Ryser i hela kroppen av glädje att det barnet fick så kloka föräldrar som jag misstänker att det har.
  Kommer berika alla barnen och få dem att bli kloka och accepterande vuxna tror jag.

  • Sue says:

   DET har du rätt. Har helt glömt bort faktiskt. Namnet slog igenom kan man säga! Ja jag är otroligt glad att han har så fina föräldrar som är så stöttande. En utmaning. Jag frågade idag om namn och båda funkar just nu sa han, så vi kom överens om att jag ska försöka säga det nya men det är ok om jag säger det gamla.

Kommentera