Slumpad post: Tanka kärlek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mio, min Mio

| 2017-01-14, 21:30

Redan i juni bokade jag Mio, min Mio åt oss (jag och barnen, och Sanna och hennes barn) för att skapa en tradition. För två år sen såg vi Trollkarlen från OZ och förra året var det Snövit. Båda åren har det varit musikaler så det var en ganska stor skillnad till idag, när det inte var någon sång alls.

Vi har lyssnat på boken i bilen för något år sen så barnen hade förvånansvärt bra koll på historien. Det var skickligt gjort scenmässigt vilket jag gillar att sitta och titta på. Fundera på hur de löser olika saker och så.

Det var en ganska mörk framställning men boken är ju mörk så inte så konstigt. Barnen var nöjda efteråt men jag kan nog känna, återigen, att jag tyvärr inte är en teatermänniska. Men glad att vi såg den!

Efteråt fikade vi och jagade lite pokémons!Kommentera