Slumpad post: Ahrnstedt, Simona: En enda risk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Februarifoton #2 – Mitt kök

| 2017-02-02, 19:57

Här kommer en bild på mitt kök (eller ja, vårt kök känns rättare att säga men titeln är ju bestämd). Bordet som mamma köpte i Hörby på 50-talet för att sen låta det fraktas upp till Dalsland och Rävmarken där hon köpt hus. Stolarna funkar inte i vårt kök tyvärr men bordet gillar jag. Misstänker att duken är från före jag föddes för den är vääääldigt sliten.

Kökssoffan gillar jag massor (men vi borde byta/tvätta tyget på den…). Sen den kom in i vårt hem så är vi oftare i köket. Det är enklare att sitta där på något sätt.

Vad jag dock inte kan få in i mitt huvud är att det är 9 år sen i detta nu sen vi renoverade köket. Tänker det fortfarande som nyrenoverat, typ.

Hela listan


Kommentera