Slumpad post: Raffes syrra
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det där livet

| 2017-02-06, 20:44

Vi letar folk som vill jobba hos oss och det gör att jag går igenom och funderar på vänner och bekanta och personer jag träffat i arbetslivet. En person som jag träffade på ett uppdrag skulle kunna passa väldigt bra och jag tog mig i kragen och skickade ett mejl. Jag har även slängt ut frågor lite här och där på tex facebook eftersom man inte alltid har koll på vilka som skulle kunna passa.

Idag fick jag svar från personen. Hen har cancer och letar således inte jobb just nu men blev glad över att jag kontaktade hen.

Kan inte riktigt släppa det. Läste det mitt på dagen när jag fick en chans att kolla mejl (höll kurs idag och deltagarna gjorde lite övningar) och det dröjde sig kvar.

Jävla dumma sjukdom. Tänker på min vän Karin som dog i cancer för 2,5 år sen, på vår granne som dog för 2 år sen. Samtidigt klarade mamma två vändor på 70-talet, en annan vän är friskförklarad etc.

Det där livet alltså.2 kommentarer to “Det där livet”

  1. Nina says:

    ❤❤❤

  2. Sandra says:

    Ja det är en vidrig sjukdom

Kommentera