Slumpad post: Idag fast imorgon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En dragonite

| 2017-02-10, 21:42

Vid kvällisen idag så satt vi och pratade och jag startade Pokémon Go utan att riktigt tänka. Såg någonting som flaxade precis där jag var och fattade inte riktigt först.

– En dragonite! vrålade jag när jag fattade

Det blev stor aktivitet. John fångade den (han hade den dock redan), jag hade svårt att fånga den men lyckades några gånger, tills den smet i ett rökmoln. Joel ringde sin kompis Noah som inte har den men de skulle inte hinna hit, sen fångade Joel den (han hade redan en dock) och när min smitit så fick Elvira logga in på sitt konto på min mobil. Simon, som inte hade den, lyckades fånga den! Men för Elvira dök den inte upp.

Vi försökte logga in som Noah men vi fick inte till det och gav upp.

Sen fick vi pusta ut efter den pulshöjande aktiviteten.Kommentera