Slumpad post: Halvtid
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Februarifoton #12 – Ett hörn av mitt bo

| 2017-02-12, 21:22

Ett hörn av mitt bo. Hobbyrum eller kanske arbetsrum, eller pysselrum. Eller förvaringsrum. Kärt barn har många namn?

Det finns förbättringar att göra men det funkar rätt bra som det är. Sekretären är från min mormor och i hennes testamente stod det att den skulle stanna inom familjen plus att jag gillar den. Där samlar jag för tillfället viktiga papper som inte har fått någon bra plats i detta rum.

Hörnhyllan sväljer en hel del… Gillar att jag fått upp ljusstakarna iaf. Ska nog ta och testa dem vilken kväll som helst.

Skrivbordsstolen kommer från mammas barnkammare. Det fanns en till plus ett bord. Stolen gick sönder för rätt många år sen och bordet fick gå till loppis när vi röjde mammas lägenhet.

Hela listan


Kommentera