Slumpad post: Raffe på insta #89
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Alla hjärtan

| 2017-02-14, 22:04

Alla hjärtans dag. Jag ogillar köphysterin mer och mer (tänker mycket på vår jord och då blir det lite naturligt) så idag köpte jag ätbara saker till barnen.

Var hos kund idag och det stod askar med geléhjärtan överallt och det erbjöds tårta vid ett tillfälle. Rätt bra då att redan veta att jag inte äter sånt. Inte ens det här hemma åt jag men led inte så mycket av det.

Joel hade scouter i Bagarmossen och J och W skulle inte med idag så vi valde att gå på pokénad dit (typ 2 km). Gick hur bra som helst – även att gå hem för Simon sen. Älskar att vara ute! Vi kläckte lite ägg, fajtades lite på några gym och fångade lite pokémons.

Simon passade på att göra sin läxa och sen när Joel kom hem så fikade vi lite innan vi läste ut boken om Sally.Kommentera