Slumpad post: 10 dagars utmaning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fler buffar

| 2017-03-09, 21:16

Simon gillade sin buff och idag när Aron var där (han har alltid buff) så undrade jag om han ville ha några fler. Så efter middagen gick vi upp på vinden och tog ner lite tyger. Först bara randiga och lite “vanliga” tyger. Sen gick vi vidare på mer mönstrade.

Det var många “åh” och “ah” i hallen när de rotade runt och jag önskar så här efteråt att jag hade filmat det hela. De hade väldigt svårt att bestämma sig för hur många de skulle ha. Så jag sa att de fick bestämma sig för ett tyg till att börja med. De lyckades efter en stund.

Jag körde på samma mått som i helgen och den här gången sydde jag själv. Gick enormt snabbt och när jag sydde sista sömmen kom Arons pappa. Det fick därför bli en bild i hallen när de hade dem på.

Mottagare: Simon, Joel & Aron
Mönster: Eget (50×30)
Material: Jersey och interlockKommentera