Slumpad post: Hostar mycket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte heller enligt plan

| 2017-03-26, 17:09

När jag kollade på resor för att åka till Halmstad över helgen så valde vi tåg ner och flyg hem. Flyget hem skulle gå 17:30 och vi skulle landa 18:40, ta taxi hem och vara hemma typ halv 8. Ganska ok.

Vi åt en ganska sen lunch så strax efter 15 fikade vi lite och tänkte att vi käkar mer när vi kommer hem.

Vid 15:40 kom ett sms om att flyget var en halvtimme försenat. Hmm… och en halvtimme senare ett sms om att vi var ombokade och istället skulle flyga från Göteborg till Bromma 20:00. Letade efter något nummer till BRA men det fanns bara på veckodagar. Så efter 8 minuter kom ytterligare ett sms. Flyget inställt, vi är ombokade och de fixar marktransport från Halmstad flygplats till Landvetter, avgår 17.00. Oups, vi packade in oss och var på flygplatsen kvart i. Nu har vi nyss fått reda på att bussen kommer först 17.30 och kanske har de någon mat.

Så nu laddar vi om och jag tänker att tåget kanske inte hade varit så dumt ändå. Tar och preppar morgondagens kurs nu istället för imorgon då.4 kommentarer to “Inte heller enligt plan”

  1. Sandra says:

    Era stackare!!!!

Kommentera