Slumpad post: Skånska
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vissa saker fixade

| 2017-04-02, 19:32

Jag har mest fixat inne i helgen. Deklarerat (även John), letat resor och betat av lite puckar. John har fixat med cyklar, gjort fint på framsidan och fixat i garaget med grannen (vi delar garage typ). Barnen har haft kompisar över och varit en del inne men även lekt en hel del ute.

Jag fixade lite läppsylburkar själv (orkade inte ha med några andra den här gången).

Till lunch var det hamburgare som tidigare varit poppis hos alla fyra gillas inte längre av Simon. Jag föreslog att han kunde äta brödet iaf och fylla med andra saker. Han föreslog att han kunde ha falukorv istället för biff. Smart!

Vi inledde förresten dagen med att läsa ut tredje boken i Pax-serien. Den avslutades (typ) med bad för Simon och sen balsam i mängder och en kvart för att reda ut håret…Kommentera