Slumpad post: Sjungande golv?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där Pax

| 2017-04-06, 21:27

Vips vågar inte barnen sova själva längre. Simon har iofs varit så rätt länge av oklar anledning men nu vill inte heller Joel. Så den här veckan sover John i Joels säng och jag med båda barnen i vår dubbelsäng.

Spännande att försöka få en plats när jag ska gå och lägga mig. Igår hade Simon svettats ner mittenplatsen och gick knappt att flytta på. När jag gjort det öppnar Joel ögonen och tittar på mig, flyttar sig mot mitten och lägger huvudet på min kudde, ler stort mot mig och somnar om. Hmm…

Natten före märkte jag hur mitt täckte helt plötsligt även var Joels och jag fick mindre och mindre. Fick till slut dela med Simon istället (han snor inte åt sig hela nämligen). Joels egna hade ramlat ner på golvet.

I natt vaknade jag dessutom av att Simon skällde till, som en hund.

Älskar att berätta dessa saker när barnen väcks på morgonen. De skrattar massor och dagen börjar fint.Kommentera