Slumpad post: Första semesterveckan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

För nära

| 2017-04-07, 22:18

Jag och Sanna hade planerat in att mysa på centralbadet och sågs strax före 13 på drottninggatan utanför. Gick in, åt, bubblade, bastade, simmade och njöt av lugn och ro. Efter ungefär två timmar kom vi ut i omklädningsrummet och möttes av några som frågade om vi hört vad som hänt. En lastbil på drottninggatan. Gick fort att klä på sig och sen upp för att få täckning.

Bara  50 meter från vår byggnad stals lastbilen som sen därifrån körde längs med drottninggatan och krashade in i Åhléns ca 550 meter längre bort. Overkligt!

Vi fick såklart inte lämna byggnade. Fikade lite (Sanna såg en larv/skalbagge i sin chokladkaka!) och till slut gick vi till Govindas i samma byggnad och åt middag. Då kom det en del shockade och några lättare skadade in i huset och det fanns en hel del sjukvårdspersonal och poliser på plats.

Läskigt när rykten spreds på sociala medier att det var skottlossning lite här och var – visade sig sen inte stämma.

Vid halv 6 fick vi röra oss lite norrut för att sen kunna vända söderut utan att passera i närheten av drottninggatan. Vi var inte ensamma! Passade på att gå och titta på körsbärsblommor i kungsträdgården och så.

Vid strax efter 7 kom John och hämtade oss i Dalen (4-5 km hemifrån) och då hade vi gått i 1,5 timme. 19 000 steg idag, med nya skor.

Nu har jag landat hemma i över två timmar. Skönt!4 kommentarer to “För nära”

 1. Sandra says:

  Fattade ingenting när jag gick från jobbet o loggade in på fb och såg din “vi som är i säkerhet” el vad det nu stod..Fasansfullt!!!

  • Sue says:

   Förstår att du blev förvirrad. Det var nog många som kände så. Vi satt typ en halvtimme och väntade på att man skulle kunna checka in… Men ändå imponerad av hur snabbt den funktionen dök upp.

 2. Cattis says:

  Kram

Kommentera