Slumpad post: Frosta av frysen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Begränsad speltid

| 2017-04-15, 21:32

Vi har ju under åren testat lite olika varianter och den senaste har varit helt fritt i princip. Funkar inte för tillfället. Blir bara spel. Så igår bestämdes det att på vardagar får de spela till 17.00 sen är det annat som gäller och på helger och ledigheter är det tre timmar som gäller.

Så idag var första dagen. Vips var de ute väldigt mycket mer. Simon satte på timer själv och höll koll. Joel var mer ute och insåg sen att han faktiskt inte nyttjade all sin speltid (oklart om han var helt nöjd med det eller inte). Simon berättade på kvällen att han faktiskt tyckte det var bra med tre timmar. Vi får se hur det funkar framöver.

De var iaf ute och meckade lite egna lekar, som syns på bilderna. Kasta boll i olika uppfinningar. Älskar påhittigheten!Kommentera