Slumpad post: Cykeltur med fågelskådning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Delägare

| 2017-04-18, 6:47

Gillar att stötta saker jag tror på. Inte så att jag (vi) investerar stora summor utan ganska små. Men iaf roligt att visa vad man gillar. Finns ju olika sätt att göra det på. Trine till exempel handlade ju inte om delägarskap utan mer en investering. Här är dock några vi valt att gå med som delägare i någon form.

  • Blankspotproject har jag gillat sen jag hittade för typ 2 år sen. Tycker deras tankar kring journalistik tilltalar mig. Att fokusera på blanka platser, platser som saknar bevakning. Gillar att få ta del av deras tankar inför och under reportagen och att de sen släpper artiklarna fria för vem som helst att läsa (tvärtemot vad andra tidningar gör).
  • Isbjörn har väldigt bra barnkläder och ett vettigt miljötänk så valet var enkelt när de gick ut med att man kunde köpa. Som delägare har vi alltid 20-25% rabatt på hemsidan men det är sällan vi nyttjat då jag ofta köper saker på reor.
  • Management 3.0 följer jag lite via jobbet och gillar tänket. Önskar jag orkade jobba lite mer aktivt med det men just nu får jag nöja mig med att läsa lite och fundera och så. De öppnade upp för att ta in leta co-owners så jag slog till på minsta möjliga del. Bara för att.

Tidigare har både jag och John köpt aktier (konvertibler, optioner) i de företag vi jobbat. Gillar det jättemycket!Kommentera